Így lehet több vásárlója webshopodnak!

Hirdetés
Hirdetés

2019.04.23.

Cikkek

Így lehet több vásárlója webshopodnak!


Így lehet több vásárlója webshopodnak!

Legyen szó akár egy webshopról, vagy a szolgáltatásodat értékesítő honlapról, biztosak vagyunk benne, ha Te is szeretnéd, hogy több vásárló, több ajánlatkérés érkezne belőle. De mi kell ehhez pontosan? Ez a három lépés az alap.


Tedd felhasználóbaráttá a honlapot!

Bármit is árulsz, az egyik legfontosabb, hogy már a weboldalad se öncélú legyen: a siker érdekében el kell érned, hogy a felhasználók számára valódi, hasznos információt szolgáltasson – és tegye mindezt a lehető legfelhasználóbarátabb módon.

 

Ennek érdekében fontos, hogy minden eszközön (mobilon és asztali gépen egyaránt) tökéletes élményt nyújtson, és a navigáció is a lehető legegyszerűbb legyen. Egy átláthatatlan webshopból hamar visszafordulnak a felhasználók! 

 

Használd ki az online marketinget! 

Egy honlap sem hoz eredményt anélkül, hogy dolgoznánk rajta. Hiába a tökéletes felépítés, az átláthatóság – ha az oldal üres, a felhasználók pedig nem találnak rá. 

 

Hogy mit érdemes tenni, milyen eszközöket érdemes használni, azt itt tudod meg: Hogyan legyen több vásárlóm?

 
Lojalitás és brand: szerezz hírnevet, szerezz visszatérő vásárlókat! 

A fenti két eszközzel elérheted, hogy több potenciális vevő találjon rád, és nagyobb eséllyel vásároljanak – de ez még korántsem elég. Ahhoz, hogy egy hosszú távon is jövedelmező márkát építs ki, sosem szabad elfeledni a régi vásárlóid és a hírneved kezelését sem! 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Divatosan öltözködni Plus Size lányként?

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...

Mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit!

Tovább


Már javában tombol a nyár, és érdemes is kihasználni ezt a jó időt, mielőtt beköszönt a szürkeség... Ha még nem tudod mivel foglalhatnád le magad, mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit!