Ezért nem hagyhatjátok ki a csapatépítőt 2020-ban

Hirdetés
Hirdetés

2020.10.14.

Cikkek

Ezért nem hagyhatjátok ki a csapatépítőt idén se


Csapatépítő szervezése 2020-ban

Törölve, törölve, törölve. 2020 az év amikor gyakorlatilag minden esemény törölve lett. Legtöbbünk az irodába se jár be egy ideig, vannak, akik még most sem, nem, hogy csapatépítő tréning szervezésén gondolkodnának. Pedig ez egy nagy hiba, hiszen ezekben az időkben nemhogy ugyanannyira, hanem még jobban szükség van a csapatszellem építésére, támogatására.


Ezért szervezzetek csapatépítőt 2020-ban

Kicsit furcsának tűnhet, hogy a világjárvány tombolása idején, amikor a legtöbb nagyobb létszámú rendezvényt törölték, vagy elhalasztották, arra buzdítunk titeket, hogy ti is szervezzetek egyet, de hidd el jó okunk van erre. Kutatások bizonyították, hogy a munkahelyi kapcsolatok 38 százalékkal romlottak a pandémia miatt, amin egyáltalán nem kell meglepődni, hiszen a home office, váltott munkarend miatt alig találkoztak a kollégák egymással. A videós meetingek és a levelezések, nagyon hasznosak, de nem helyettesítik a kávészünetben, ebédközben, jövet-menet elejtett pár perces beszélgetéseket, amiknek bizony nagy erejük van. Ezért most minden eddiginél nagyobb szükség van egy csapatépítőre, hogy helyre billenjen a csapatszellem, mert ezekben e vészterhes időkben nagy szükség van egy összetartó csapatra!

 

Így szervezzetek csapatépítőt 2020-ban

Persze csapatépítőt nem egyszerű szervezni 2020-ban a koronavírus miatt, rengeteg mindenre oda kell figyelni, leginkább persze a biztonságra. A legjobb, ha a csapatépítő vidéken kerül megszervezésre, hiszen sokkal biztonságosabb egy kisváros, mint mondjuk Budapest egy frekventált helyszíne. A helyszín választásnál figyeljetek oda, hogy olyan helyet válasszatok, ahol ügyelnek e megfelelő higiéniára, rendszeresen fertőtlenítenek. Csak olyan alkalmazottak vegyenek részt a rendezvényen, akik teljesen tünetmentesek, és a velük együtt lakók között sincsen beteg! Ezeket a feltételeket célszerű rögzíteni a meghívóban!
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
3 trükk a csodás mosolyért

Tovább


A mosoly a legszebb ékszer, szokták mondani. Egy szép mosoly tényleg csodákra képes, ezért teljesen érthető, ha te is mindent megteszel annak érdekében, hogy minél ragyogóbb, és ellenálhatatlanabb mosolyod legyen. Mi most ebben...

Csapatépítő szervezése 2020-ban

Tovább


Törölve, törölve, törölve. 2020 az év amikor gyakorlatilag minden esemény törölve lett. Legtöbbünk az irodába se jár be egy ideig, vannak, akik még most sem, nem, hogy csapatépítő tréning szervezésén gondolkodnának. Pedig ez...