Az ellenállhatatlan mosoly titkai: avagy 3 trükk a csodás mosolyért

Hirdetés
Hirdetés

2020.12.23.

Cikkek

Az ellenállhatatlan mosoly titkai: avagy 3 trükk a csodás mosolyért


3 trükk a csodás mosolyért

A mosoly a legszebb ékszer, szokták mondani. Egy szép mosoly tényleg csodákra képes, ezért teljesen érthető, ha te is mindent megteszel annak érdekében, hogy minél ragyogóbb, és ellenálhatatlanabb mosolyod legyen. Mi most ebben szeretnénk segíteni egy kicsit, és mutatunk is 3 jól bevált trükköt az ellenálhatatlan mosolyhoz.


#1. Fogápolás

Biztosan nem árulunk el semmi meglepetést ezzel, de a csodás mosoly alapja a megfelelő fogápolás. Ez persze nem egy egyszerű esti gyors fogmosásból merül ki, hanem sok más is hozzátartozik. Fogselyem napi szintű használata, fogmosás minden fő étkezés után, szájvíz használata, rendszeres fogászati konzultáció. Ez mind, mind kell ahhoz, hogy egészséges és ragyogóan fehér fogaid legyenek, ami, mint tudjuk elengedhetetlen egy hollywoodi mosolyhoz.

 

#2. Apró trükkök

De próbálkozhatsz apró trükkökkel, ezek is sokat tudnak dobni a mosolyodon. Ilyen például, ha olyan ételeket eszel, amik fehérítik a fogaidat, sok helyen lehet olvasni a szódabikarbónás házi fogfehérítésről, mi azt ajánljuk, hogy inkább bízd szakemberekre, de attól nem lesz semmi bajod, ha több epret, vagy zellert eszel. Egy piros rúzs is sokat tud dobni a mosolyon.

 

#3. Szakszerű segítség

De ha ezek az apró trükkök nem segítenek, vagy egyszerűen csak nem bízol bennük, akkor ne félj profi segítséget kérni, és szakértő kezekre bízni a fogaidat! Egy mosolytervezés Budapesten minden problémádat megoldhatja, és tényleg olyan tökéletes, már-már álomszerű mosolyod lehet, amilyenre mindig is vágytál! 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
3 trükk a csodás mosolyért

Tovább


A mosoly a legszebb ékszer, szokták mondani. Egy szép mosoly tényleg csodákra képes, ezért teljesen érthető, ha te is mindent megteszel annak érdekében, hogy minél ragyogóbb, és ellenálhatatlanabb mosolyod legyen. Mi most ebben...

Csapatépítő szervezése 2020-ban

Tovább


Törölve, törölve, törölve. 2020 az év amikor gyakorlatilag minden esemény törölve lett. Legtöbbünk az irodába se jár be egy ideig, vannak, akik még most sem, nem, hogy csapatépítő tréning szervezésén gondolkodnának. Pedig ez...