Iso22001, élelmiszerbiztonság

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2020.12.23.


3 trükk a csodás mosolyért

Az ellenállhatatlan mosoly titkai: avagy 3 trükk a csodás mosolyért

A mosoly a legszebb ékszer, szokták mondani. Egy szép mosoly tényleg csodákra képes, ezért teljesen érthető, ha te is mindent megteszel annak érdekében, hogy minél ragyogóbb, és ellenálhatatlanabb mosolyod legyen. Mi most ebben szeretnénk segíteni egy kicsit, és mutatunk is 3 jól bevált trükköt az ellenálhatatlan mosolyhoz.

2020.10.14.


Csapatépítő szervezése 2020-ban

Ezért nem hagyhatjátok ki a csapatépítőt idén se

Törölve, törölve, törölve. 2020 az év amikor gyakorlatilag minden esemény törölve lett. Legtöbbünk az irodába se jár be egy ideig, vannak, akik még most sem, nem, hogy csapatépítő tréning szervezésén gondolkodnának. Pedig ez egy nagy hiba, hiszen ezekben az időkben nemhogy ugyanannyira, hanem még jobban szükség...

2020.09.30.


A legjobb csapatsportok

3 szuper csapatsport a focin túl

Ha csapatsport, akkor általában mindenkinek a foci jut az eszébe, esetleg néhányunknak még a kosárlabda. De mi van azokkal, akik nem szeretnének focizni, de azért szeretnék átélni a sport örömét, a csapatsport adta élményeket, ehetőségeket? Szerencsére a focin kívül nagyon sok jó csapatsport van még, amik attól,...

2020.09.14.


konferencia megszervezése 6 lépésben

A tökéletes konferencia megszervezése 6 lépésben

Konferenciát szervezni, méghozzá tökéleteset, vagy majdnem tökéleteset egyáltalán nem egyszerű, ezt mi is tudjuk. De elolvasva ezt a konferencia kisokost, betartva a benne írt lépéseket nem lesz azért annyira nehéz dolgod!

2020.08.31.


4 tanács a tökéletes céges évzáró megszervezéséhez

4 tipp a tökéletes céges évzáró megszervezéséhez

Bár még javában zajlik az év, igaz úgy ahogy, de már itt az ideje elkezdeni szervezni a céges évzáró eseményeket, annak érdekében, hogy minden a legnagyobb rendben, gördülékenyen menjen. És ehhez most mondunk is 4 tanácsot, azaz így szervezd meg céged számára a tökéletes évzáró rendezvényt! 

2020.07.30.


Csocsó alapszabályai

A csocsózás 5 alapszabályai, amit sajnos sokan nem ismernek

Sokak szeretnek csocsózni, azonban sajnos ezek közül sokan nem teljesen ismerik, vagy használják jól a csocsózás szabályait. Biztosan mindenki került már emiatt kellemetlen helyzetbe, egyet nem értésbe csocsózás közben, mert a másik fél nem értett egyet a játék hogyanjában. Tisztázzuk most ezeket a fontos szabályokat! 

2020.03.13.


Konferencia helyszín választás

Milyen egy tökéletes konferencia helyszín? Mutatjuk!

Egy tökéletes konferencia helyszín megtalálása bizony nem egyszerű feladat, hiszen nagyon sok szempontot figyelembe kell venni. De mégis milyen egy valóban tökéletes konferencia helyszín, mik azok a dolgok, amik elengedhetetlenek, és mik alapján kell keresgélned? Mutatjuk!

2020.03.13.


Top 3 csapatépítő játékötlet

Top 3 csapatépítő játék, amit nektek is ki kell próbálnotok

Csapatépítő szervezésén gondolkodtok? Szeretnétek néhány olyan izgalmas játékot, ami amellett, hogy nagyon élvezetes, még a csapatmunka hatékonyságát is segíti? Most hoztunk nektek 3 ilyet, nézzük is mik ezek!

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
3 trükk a csodás mosolyért

Tovább


A mosoly a legszebb ékszer, szokták mondani. Egy szép mosoly tényleg csodákra képes, ezért teljesen érthető, ha te is mindent megteszel annak érdekében, hogy minél ragyogóbb, és ellenálhatatlanabb mosolyod legyen. Mi most ebben...

Csapatépítő szervezése 2020-ban

Tovább


Törölve, törölve, törölve. 2020 az év amikor gyakorlatilag minden esemény törölve lett. Legtöbbünk az irodába se jár be egy ideig, vannak, akik még most sem, nem, hogy csapatépítő tréning szervezésén gondolkodnának. Pedig ez...