5 hobbi férfiaknak nyárra, amit imádni fogsz!

Hirdetés
Hirdetés

2019.07.09.

Cikkek

5 hobbi, amit imádni fogsz ha pasi vagy!


Mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit!

Már javában tombol a nyár, és érdemes is kihasználni ezt a jó időt, mielőtt beköszönt a szürkeség... Ha még nem tudod mivel foglalhatnád le magad, mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit! 


#1 A pecázás mindig nyerő

Csendes tópart, egy szép stég, néhány haver és egy horgászbot… Ha mindezt egy jó halászlével és egy pár korsó sörrel is megturbózzuk, máris kész a legjobb hétvége, amid lehet! 

Nem csak haverokkal lehet azonban jókat pecázni, de könnyen lehet, hogy a család is imádni fogja: kempingezzetek le bátran egy szép tó mellett (persze olyan helyen, ahol engedélyezett a pecázás), és érezzétek nagyon jól magatokat! 

 

#2 Tanuld ki a drónozás minden csínyját-bínyját! 

Az elmúlt évek során rendkívül megszaporodott a drónok, és a drónosok száma hazánkban is – és ez nem is véletlen. Ha szereted járni a természetet – vagy épp a nagyvárosokat (ott óvatosan a reptetéssel!), és kreativitás is szorult beléd, a legszebb felvételeket készítheted el drónoddal! 

Hogy milyen drónt érdemes hozzá beszerezni? IDE kattintva megtalálod 2019 legjobb drónjait! 

 

#3 Építsetek együtt a családdal! 

A kreatív tevékenységek, a közös munka mindig meghozza a gyümölcsét: nem csak a kész termékben, de élményekben is. Mindegy, mit építetek: lehet ez akár egy szuper makett, egy kutyaház a család kedvencének vagy épp egy kerti tó, élvezni fogjátok! 

 

#4 Autószerelés, hobbiból

Persze, ha a család egyetlen autója gyengélkedik az nem olyan élvezetes, de mi lenne, ha elkezdenéd építeni a saját géped? Egy régi, akár klasszikus autónak adhatsz új életet. Időigényes, és nem mondjuk, pénzigényes is ez a hobbi, de annál élvezetesebb!

 

#5 A testmozgás mindig jó! 

A különböző sportok mindig kiváló elfoglaltságot nyújtanak. Hogy melyik számodra a megfelelő, azt neked kell megtalálnod, de hidd el ha megvan, egy életre elkötelezed magad mellette! Akár csak hobbi szintű biciklizésről beszélünk, akár küzdősportokról vagy versenysportokról, egy biztos: a testednek, és lelkednek egyaránt jót tesz majd. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
3 időtálló ruhadarab, melyek segítségével exkluzív lesz a megjelenésed

Tovább


Ha szeretnél exkluzív megjelenést elérni, van néhány olyan időtálló ruhadarab, amit mindenképp be kell szerezned! A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat! 

Divatosan öltözködni Plus Size lányként?

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...