5 hobbi férfiaknak nyárra, amit imádni fogsz!

Hirdetés
Hirdetés

2019.07.09.

Cikkek

5 hobbi, amit imádni fogsz ha pasi vagy!


Mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit!

Már javában tombol a nyár, és érdemes is kihasználni ezt a jó időt, mielőtt beköszönt a szürkeség... Ha még nem tudod mivel foglalhatnád le magad, mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit! 


#1 A pecázás mindig nyerő

Csendes tópart, egy szép stég, néhány haver és egy horgászbot… Ha mindezt egy jó halászlével és egy pár korsó sörrel is megturbózzuk, máris kész a legjobb hétvége, amid lehet! 

Nem csak haverokkal lehet azonban jókat pecázni, de könnyen lehet, hogy a család is imádni fogja: kempingezzetek le bátran egy szép tó mellett (persze olyan helyen, ahol engedélyezett a pecázás), és érezzétek nagyon jól magatokat! 

 

#2 Tanuld ki a drónozás minden csínyját-bínyját! 

Az elmúlt évek során rendkívül megszaporodott a drónok, és a drónosok száma hazánkban is – és ez nem is véletlen. Ha szereted járni a természetet – vagy épp a nagyvárosokat (ott óvatosan a reptetéssel!), és kreativitás is szorult beléd, a legszebb felvételeket készítheted el drónoddal! 

Hogy milyen drónt érdemes hozzá beszerezni? IDE kattintva megtalálod 2019 legjobb drónjait! 

 

#3 Építsetek együtt a családdal! 

A kreatív tevékenységek, a közös munka mindig meghozza a gyümölcsét: nem csak a kész termékben, de élményekben is. Mindegy, mit építetek: lehet ez akár egy szuper makett, egy kutyaház a család kedvencének vagy épp egy kerti tó, élvezni fogjátok! 

 

#4 Autószerelés, hobbiból

Persze, ha a család egyetlen autója gyengélkedik az nem olyan élvezetes, de mi lenne, ha elkezdenéd építeni a saját géped? Egy régi, akár klasszikus autónak adhatsz új életet. Időigényes, és nem mondjuk, pénzigényes is ez a hobbi, de annál élvezetesebb!

 

#5 A testmozgás mindig jó! 

A különböző sportok mindig kiváló elfoglaltságot nyújtanak. Hogy melyik számodra a megfelelő, azt neked kell megtalálnod, de hidd el ha megvan, egy életre elkötelezed magad mellette! Akár csak hobbi szintű biciklizésről beszélünk, akár küzdősportokról vagy versenysportokról, egy biztos: a testednek, és lelkednek egyaránt jót tesz majd. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Közeleg az esküvőszezon! Így válassz Plus Size alkalmi ruhát magadnak, ha L-es méret felett vagy!

Tovább


Ahogy közeledik a nyár, úgy közelegnek az események, ünnepi alkalmak is – például az esküvőszezon. Ha gondban vagy, hogy milyen alkalmi ruhát válassz Plus Size-ként, most megmutatjuk mi az amire mindenképp ügyelj! 

Konferencia helyszín választás

Tovább


Egy tökéletes konferencia helyszín megtalálása bizony nem egyszerű feladat, hiszen nagyon sok szempontot figyelembe kell venni. De mégis milyen egy valóban tökéletes konferencia helyszín, mik azok a dolgok, amik elengedhetetlenek, és mik...