Divatosan öltözködni Plus Size lányként?

Hirdetés
Hirdetés

2019.07.19.

Cikkek

Divatosan öltözködni Plus Size lányként?


Divatosan öltözködni Plus Size lányként?

Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik, külön utakon jár – de valóban érdemes ilyen különbséget tenni az irányvonalak között?


A Plus Size divat él és virul

Tény és való, hogy a testalkat függvényében érdemes ruhát válogatni magadnak, amikor outfited összeállítod. Ha Te is a molettebb lányok táborát erősíted, nagyon jól tudhatod, hogy a nagyobb divatcégek konfekcióméretei gyakran teljesen ellehetetlenítik az öltözködést: ezek az „egy kaptafára készült” ruhadarabok ugyanis a legkevésbé sem alkalmasak arra, hogy egy esetlegesen más alkatú lányon is jól mutassanak.


Ettől függetlenül a divatos, csinos darabokról nem kell lemondanod. Szerencsére ma már számos, kifejezetten molett lányokat megcélzó Plus Size divat áruház létezik, mint például a nőies, divatos darabjairól híres Wannabee kollekció.

 

Van, amikor mégis nélkülöznünk kell a „divatot”… vagy csak volt?

Természetesen hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy minden a divatba betört stílus jól áll a Plus Size lányoknak is. Már csak azért is, mert sok olyan divatot is láttunk már, ami a tökéletes, kidolgozott testalkatnak sem jó! Szerencsére az elmúlt években már nemigazán találkozunk ilyennel, úgy tűnik, a divat megérett a „hordhatóságra” – de gondoljunk csak a 90-es évekre! A mell alatt végződő, haskidobós pólók rendkívül divatosak voltak – és kétség sem férhet hozzá, hogy a molett lányok körében kevésbé váltak népszerűvé – de legyünk őszinték: az ilyen kirívó példa igen ritka.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
3 időtálló ruhadarab, melyek segítségével exkluzív lesz a megjelenésed

Tovább


Ha szeretnél exkluzív megjelenést elérni, van néhány olyan időtálló ruhadarab, amit mindenképp be kell szerezned! A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat! 

Divatosan öltözködni Plus Size lányként?

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...