Bemutatjuk, hogy hogyan öltözz fel egy üzleti eseményre!

Hirdetés
Hirdetés

Így öltözz fel egy üzleti eseményre


Bemutatjuk, hogy hogyan öltözz fel egy üzleti eseményre!

Egy üzleti eseményre nem olyan egyszerű csinosan, az eseményhez leginkább passzoló szettet kiválasztani, különösen akkor, ha jó benyomást szeretnénk tenni az üzleti partnerekre. A következőkben bemutatjuk, hogy hogyan érdemes felöltözni egy üzleti eseményre! 


Egy üzleti eseményre nem mindegy hogy mit veszel fel, hiszen nagyban befolyásolja a rólad alkotott képet az aktuális ruházatod. A legtöbb esetben meghívón feltüntetik a dress code-ot, amit érdemes figyelembe venned, amikor a tökéletes szettet keresed. 

Ha nincs megadva dress code, klasszikus alkalmi ruha jó választás lehet. Egy kis fekete ruhával nem lőhetsz mellé, de ha inkább nadrában érzed magad jól, egy egyenes szárú, fekete nadrág is jó döntés lehet. Viselj a nadrághoz egy csinos blúzt, és vegyék fel hozzá egy blézert. 

Ha ruha mellett döntesz, a harisnyát felejtsd, és a magassarkú is kötelező egy ilyen eseményen. 

Ossza meg!

Vissza: Miért jó az ISO 22001 rendszer?
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Így lehet több vásárlója webshopodnak!

Tovább


Legyen szó akár egy webshopról, vagy a szolgáltatásodat értékesítő honlapról, biztosak vagyunk benne, ha Te is szeretnéd, hogy több vásárló, több ajánlatkérés érkezne belőle. De mi kell ehhez pontosan? Ez a három lépés az alap.

Bemutatjuk, hogy hogyan öltözz fel egy üzleti eseményre!

Tovább


Egy üzleti eseményre nem olyan egyszerű csinosan, az eseményhez leginkább passzoló szettet kiválasztani, különösen akkor, ha jó benyomást szeretnénk tenni az üzleti partnerekre. A következőkben bemutatjuk, hogy hogyan érdemes...