Bemutatjuk, hogy hogyan öltözz fel egy üzleti eseményre!

Hirdetés
Hirdetés

Így öltözz fel egy üzleti eseményre


Bemutatjuk, hogy hogyan öltözz fel egy üzleti eseményre!

Egy üzleti eseményre nem olyan egyszerű csinosan, az eseményhez leginkább passzoló szettet kiválasztani, különösen akkor, ha jó benyomást szeretnénk tenni az üzleti partnerekre. A következőkben bemutatjuk, hogy hogyan érdemes felöltözni egy üzleti eseményre! 


Egy üzleti eseményre nem mindegy hogy mit veszel fel, hiszen nagyban befolyásolja a rólad alkotott képet az aktuális ruházatod. A legtöbb esetben meghívón feltüntetik a dress code-ot, amit érdemes figyelembe venned, amikor a tökéletes szettet keresed. 

Ha nincs megadva dress code, klasszikus alkalmi ruha jó választás lehet. Egy kis fekete ruhával nem lőhetsz mellé, de ha inkább nadrában érzed magad jól, egy egyenes szárú, fekete nadrág is jó döntés lehet. Viselj a nadrághoz egy csinos blúzt, és vegyék fel hozzá egy blézert. 

Ha ruha mellett döntesz, a harisnyát felejtsd, és a magassarkú is kötelező egy ilyen eseményen. 

Ossza meg!

Vissza: Miért jó az ISO 22001 rendszer?
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Divatosan öltözködni Plus Size lányként?

Tovább


Ismerünk karcsú nőket, alacsony nőket, duci lányokat és magas hölgyeket… Egy dolog azonban közös bennük: az önbizalom utáni vágy, és hát gyakran a divat szeretete is. A Plus Size lányok esetében a divat ma már úgy tűnik,...

Mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit!

Tovább


Már javában tombol a nyár, és érdemes is kihasználni ezt a jó időt, mielőtt beköszönt a szürkeség... Ha még nem tudod mivel foglalhatnád le magad, mutatunk néhány férfiak által kedvelt hobbit!